Hjälp oss, testa forumet.

+1 röst

Hej!

Vi behöver din hjälp, med att testa vårt nya forum: nykultur.com

Det är ett diskussionsforum, där ni fritt kan skriva om allt vad ni tycker, tänker och känner i relation till Martinus verk, Tredje testamentet och allt det relaterar till.

Men för att kunna göra detta, måste ni skapa er ett användarkonto och logga in, för att sedan kunna skriva, bedöma och kommentera de olika posterna.

När detta väl är gjort, så kan det du skrivit på svenska, läsas av människor på många andra språk. Detta genom att hela forumet är kopplat till Google translation. På så sätt kan människor med helt olika språk, skriva och debattera med varandra. Det du skriver på svenska, för att ta ett exempel, kan läsas i Kina och svaret får du på svenska.

Men för att testa alla dessa funktioner behöver vi hjälp – DIN HJÄLP!

Hjälp oss – använd vår nya inkluderande diskussions plattform.

Claus Möller


maj 31, 2011
claus
maj 31, 2011

Vänligen logga in eller registrera att kommentera denna diskussion.

1 Kommentar

0 röster

Lite teknikaliteter...


Jag har fått lite frågor om hur forumet och röstningsfunktionen fungerar tekniskt. Där det framkommit en del negativa kommentarer angående att man kan ge ett inlägg minus i röstningsförfarandet, och där man hänvisat till Facebook, där man bara har en ”gilla” funktion. Men tanken med detta forum är att lägga moderator funktionen i alla användares händer. Där allt som skrivs bedöms till innehållet av användarna och där era aktiviteter på forumet, som debattinlägg, kommentarer och röstande påverkar er status i forumet. Plattformen kallas på datorspråk för öppen och dynamisk peer – reviewed diskussions plattform (http://sv.wikipedia.org/wiki/Peer_review , http://en.wikipedia.org/wiki/Open_peer_review eller  http://en.wikipedia.org/wiki/Peer_review) och används av bland annat akademiska jurnalen och europeiska unionen .


Den datatekniska lösningen är gjord för att hantera miljoner av användare, utan att någon först skall läsa och godkänna vad som skrivs och där det är inbyggt ett skydd för missbruk i form av matematiska datakoder, som automatiserar bedömningen av era aktiviteter.


Men ingenting fungerar om ni inte provar och bedömer forumet i funktion. Så skriv, kommentera och ge uttryck för vad ni tycker, genom plattformen.


Claus


Jun 7, 2011
claus
Jun 7, 2011